Oikeutus

Runoilija Neemia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen on oman korttipakka elämänsä Jokeri.
 

Mitä jos koti ei tunnu kodilta,
mitä jos tunnet olosi ulkopuoliseksi,
kaikki mitä näet tuntuu vieraalta.
Tekeekö se lähdöstä helpompaa vai
onko se vain oikeutus paeta?

Selite: 
Sellaiselta se tuntuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot