Onneton

Runoilija Neemia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen on oman korttipakka elämänsä Jokeri.
 

Huutaen jälleen herään,
sama lause pääsee suustani,
”Ei enää, pyydän.”
silti niin käy aina,
käännät selkäsi ja lähdet pois,
kävelet pitkin kallioista rantaa
ja katoat,
niin paljon jää sanomatta,
kuiskaus tuuleen jää viimeiseksi,
herätä en enää tahtoisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot