Nimetön

Runoilija Neemia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen on oman korttipakka elämänsä Jokeri.
 

Meren aaltoon sukellan,
pakoon ongelmia,
synkkien pilvien peittämää elämäni tää on,
meren aallossa tunnen itseni vapaaksi,
tyrskyt huuhtelevat rantaa kuin elämääni,
sukellan syvemmälle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on tosi hieno ja tykkään kovasti.
kiitos tästä. suosikit ->

tämä on tosi hieno ja tykkään kovasti.
kiitos tästä. suosikit ->

 

Käyttäjän kaikki runot