Joulurauha molemmilla

Runoilija Resupekka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2005
Viimeksi paikalla: 5.5.2023 20:33

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.9.1949

Olen saanut teidän, runosivulaisten ahkeran kannustuksen tuloksena aikaiseksi ensimmäisen runokirjani. Kirjan nimi on SOHVAMIEHEN SOTARETKI Kirjassa on 259 sivua ja 266 runoa. Kirjaa voi tilata pikaviestillä, sähköpostilla; pekka.repo@phnet.fi tai puhelimella 044-5748322 Kirjan hinta on 23€
 
Ei ollut sijaa Jeesuksella,
ei ole majaa Karttusella,
perheen ja ammatin raunioilla,
juustosämpylähuoltamoilla
oli sentään lämmintä, poutaa.

Jälkeen Jeesus jätti sanomansa,
sanoi Karttunenkin sanottavansa, 
hänen sanojaan kukaan ei muista,
roiskii räntää joulupuista,
ilman Impikin rakentaa routaa.

Jeesus kehoitti, kilvoitelkaa,
jäi Karttuselle vielä velkaa
vaikka teki paljon työtä
nyt yksin viettää jouluyötä,
jo naulaan rukkaset joutaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toiset voivat jopa tykätä olla yksin, mutta eivät kaikki. 
Tiedätkös että mä tykkään tästä runosta... Töissä noita näkee niin paljon,  oman elämänsä karttusia.
Totuudellinen ja suruisa, melankolian sävelin elämästä koottu teos. 

 
 

Käyttäjän kaikki runot