Kaksisuuntainen mielialahäiriö

Runoilija mowet

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon rakastettava nuori itsevarma nainen.
 

Sukellan onneen,
mutta vesi keuhkoissa väsyttää.

Humallun hyvästä olosta,
mutta aamuun en jaksa herätä.

Ja vaikka sukellan siniseen,
en koskaan tiedä,
milloin seuraava myrsky päättää nousta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monitahoinen runo, hienoja vastakohtaisuuksia. Kauneutta ja surumielisyyttä samassa lauseessa.

Kauniita sanoja, voimakkaita ja todella koskettavia. Sulla on todella hyvä ote runouteen, pidä siitä kiinni!

 

Käyttäjän kaikki runot