Nimetön

Runoilija mowet

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon rakastettava nuori itsevarma nainen.
 

Sinun huoleton naurusi,
sinun jatkuva ahdistuksesi.

Sotkuinen asuntosi.

Entä ne rusinoiksi muuttuneet viinirypäleet sohvasi alla?

Miten voin kertoa sinulle,
kaiken sen rakkauden - mitä sisälläni on?

Haluaisin niin osoittaa, mutta pelottaa,
että lakaiset vain minutkin,
sohvan alle,
ja unohdat,
kuka olin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin erityisesti viimeisestä kappaleesta. Hieno lopetus. Useiden rivien käyttö toimii mainiosti. Kokonaisuudessaan säväyttävä runo.

Huoletonta syntymäpäivää ;D

 

Käyttäjän kaikki runot