Onnellinen

Runoilija mowet

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon rakastettava nuori itsevarma nainen.
 

Ystävyys suuri,
luottamus mahtava,
koskaan ennen en ole saanut kokea.
Miten jakaa kaikki, jopa synkimmät salaisuudet.

Enää ei tarvitse toivoa, sitä oikeaa omaa ystävää.

Ei ihmisiä ympärillä montaa,
mutta jokainen niin tärkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot