Parantuminen

Runoilija mowet

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon rakastettava nuori itsevarma nainen.
 

Ei ristiriitaa enää,
ei sisällä pauhaa sota.
Edes tyhjyys ei sisintä täytä.

Ajatukset ovat lämpimät,
jopa hellät.
Ei surua, ei ahdistusta,
poissa on kaikki paha.

Olen saanut rakkauden.

Selite: 
Kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja elämä tuntuu hyvältä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot