Liikaa

Runoilija mowet

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon rakastettava nuori itsevarma nainen.
 

Jonain päivänä tunnit ei riitä,
jonain päivinä, tuntuu että niitä on liikaa.

Odottavan aika on pitkä, mutta en tiedä mitä odottaa.
Aikaa jolloin jaksaisin toteuttaa itseäni ja unelmia?
Aikaa jolloin saisin itseni ylös tästä suosta.

Jonain päivänä se on liikaa, enkä halua odottaa sitä.
Jonakin päivänä huomaan elämäni lipuneen ohitseni,
ilman että tein asialle mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huomaan sanoistasi itseäni myös, hyvin kirjoitettu!

 

Käyttäjän kaikki runot