Särö sydämeen

Runoilija 956c697ca0c501a31be588e3be12b6e1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2019 9:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

” When life has gotten too serious we need to laugh, when we forget to laugh, life becomes too serious”
 

Ei kestänytkään suhteemme tää
vaan sirpaleiksi leviää
Et pystynyt sä tarjoomaan
mulle suhdetta vakavaa
Ehdin kuitenkin ihastua
sinuun myöskin rakastua
Nyt on jäljellä enää tämä
rikkinäisen sydämen jämä

Selite: 
Niin päättyi sekin "suhde".. usko oikeaan rakkauteen on koetuksella..
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan surullinen on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot