ajatuksia ja tunteita

Runoilija 956c697ca0c501a31be588e3be12b6e1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2019 9:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

” When life has gotten too serious we need to laugh, when we forget to laugh, life becomes too serious”
 

Tunnen kaipausta,
Kaipaan hellyyttä...

Syliäsi kaipaan, vaikka olet vierelläni.
Tarve tulla halutuksi.
Tunteiden vuoristorataa
Ylämäet,Alamäet
Olen onnellinen, mutta kuitenkin tekisi mieleni huutaa turhautumiseni maailmaan.
Paljon olisi tehtävää,
paljon asioita hankkimatta..
mutta sinä vaan toteat: "Älä sinä murehdi kultaseni"

Selite: 
raskaana olevan naisen tunteiden vuoristorataa
Kategoria: 
 

Kommentit

tunteiden vuoristorataa, hienoa kerrontaa ja maailman parasta aikaa.

 

Käyttäjän kaikki runot