turvaisa satama

Runoilija 956c697ca0c501a31be588e3be12b6e1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2019 9:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

” When life has gotten too serious we need to laugh, when we forget to laugh, life becomes too serious”
 

Luoksesi turvaisaan satamaan
tahdon laivani rantauttaa
On matkani saapunut päämäärään
En kaipaa seilaajan elämää
Luonasi olen minä turvassa
maailman pahoilta karikoilta
Ei murheet minun mieltäni vaivaa
kun voin syliisi pääni painaa
Onnellinen on tää veikko
eikä sydän enää ole heikko
Luonasi kun olla saan
tiedän on kaikki kohdallaan

Selite: 
en edes osaa sanoa miten tämä runo syntyi,kunhan vaan kirjoitin sanoja lauseiksi
Kategoria: 
 

Kommentit

realinen todella kaunis runo

Kaunis aito rakkaudentunnustus.

 

Käyttäjän kaikki runot