odottamisen turhuus

Runoilija 956c697ca0c501a31be588e3be12b6e1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2019 9:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

” When life has gotten too serious we need to laugh, when we forget to laugh, life becomes too serious”
 

On odottavan aika kovin pitkä
ei turhautumista voi välttää.

mielen syvissä sopukoissa,
ajatukset monet kiertää.

Ei mitään saa aikaiseksi,
kierrät vain pientä kehää.

Tuijotat ulos ikkunasta,
mutta et näe siellä ketään

Pelkkä tyhjyys, kaukainen junan ääni
et voi muuta kuin jatkaa odottamista...

Selite: 
turhautumisen multihuipentumaa potemassa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot