rauhaisaa unta

Runoilija 956c697ca0c501a31be588e3be12b6e1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2019 9:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

” When life has gotten too serious we need to laugh, when we forget to laugh, life becomes too serious”
 

Tunnen lämpöisen hengityksesi niskassani
Kuulen kuinka hengität rauhallisesti selkääni vasten
Kätesi kietoutuneena ympärilleni
Niin tyytyväisenä
Niin onnellisena
En voi kuin huokaista
ja toivoa että tämä tulee kestämään

Selite: 
ihania hetkiä rakkaan kanssa lähekkäin
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja suuri toive

Tuttua...

Ihana onnea tuhiseva tunne runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot