ystävyys voi muuttua

Runoilija 956c697ca0c501a31be588e3be12b6e1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2019 9:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

” When life has gotten too serious we need to laugh, when we forget to laugh, life becomes too serious”
 

Kauan sitten tutustuttiin,
mutta vuosien jälkeen vasta tavattiin.
Tunteet meidät yllätti
ja ensi tapaaminen jälkensä jätti.
Kaipuu toisen läheisyyteen
tulee voimakkaana mieleen.
Ei päivää ilman juttelua
Ei hetkeä ilman haaveilua
Odottaen seuraavaa tapaamista
kuljemme kohti huomista

Selite: 
Ihmismieli on moninainen ja tunteet voivat hyvinkin yllättää
Kategoria: 
 

Kommentit

se on muuten juurikin niin! :)

monimutkainen tosiaan on ihmisen mieli, joku ihminen vain vaikutuksen tekee, on kuin olisi
aina tuntenut, sanat sopivat jne
mukavaahan tuo:)

koskaan ei tiedä minkä puun takaa rakkaus-ystävyys kurkkaa

ihana, itsellä samanlaisia tuntemuksia :)

 

Käyttäjän kaikki runot