Räkättejä rinnassa

Runoilija Vinkunaatti

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2024 13:07

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

 Onko jokainen aamu välttämättä armo?


Pöydällä punainen maito,

hapankorppuja.

 

Silmä vaatii auringon ollakseen elossa,

 vaan ajattelin polttaa tupakan,

istua tässä kuunnellen heräämisiäsi.

 

      Uhmata hengityksesi tahtoa.

 

Jos vaihtaisi okkultismin teollisuusliuottimiin,

 Hermeen helmen rintasi pehmeyteen.

   Sekö avaisi pääskyjen puut meille,

  jotka rastaiksi ristittiin?

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä kotoinenkin hetki, nautintoineen ja pohdintoineen. Tämä tempaisi lukemaan muutamaan kertaan runon. Ja elämään tämän hetken. Vaikka tupakka ei maistukaan, oli kiva lukea sen runossa, kun nykyäänhän se on kielletty hedelmä.
Muutoin hyvä, mutta tupakka on paha, aina.
Minusta tämä on  h i e n o !

Oikein Onnistunut kokonaisuus,
heti alku otti pauloihinsa.

Syvällisesti ajattelevan ihmisen kirjoittama.
oi, tykkään tästä runosta aivan mielettömästi. sanoja sinulla riittää. ja ajatuksia... vau
Tykkään kovast!
Tehokasta verbalismia, taiten käytetyistä sanoista kutoutuva runo täydellistyy herkässä lopetuksessa, jonka otsikko jo edeltäkäsin on kruunannut.
 

Käyttäjän kaikki runot