Ratto

Runoilija Vinkunaatti

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 22:19

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Planeetta Frotterismi
pyörii hankaussähköllä
minä pyörin kaakelihuoneessa
tuhatrintaisen naisen kanssa
tanssitan veristä nahkaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa tosiaankin mielenkiintoista, pitäisi olla näkemässä.
Otsikosta tulee mieleen yks käsityölehti, joita varhaisessa murkkuiässä keräilin, parhaimmillaan eli pahimmillaan tais olla jotain viissataa, välillä sivut liimaantu yhteen. Myöhemmin suurin osa siitä kuvastosta onneks jo haihtunut päästä. Runossa kuulen vaatteiden kahinan, materiaalien erilaiset äänet ja sivujen repeytymisen nivusia vasten.
hitsi, nyt on mahdutettu monta juttua näinkin lyhyeeseen runoon. Tosi magee!
Joihinkin parafilioihin kelpaa kotoiset kaakelihuoneet, toisiin määrätään kalteroidut tai pehmustetut tilat. Tämä runo on aika veikeästi kirjoitettu.
 

Käyttäjän kaikki runot