Käpyynkävijä

Runoilija Vinkunaatti

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 18.3.2024 13:07

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
päästäsi pursuaa kuollutta solukkoa

    niin vikkeliä hiirenkorva-ajatuksia

kuin olisi tahtoa kvasaareiden kalifiksi

 tuomipuun tuoksuksi kevääseen

 jonka rannoilta erkanee

 tuulipyörät
otsaluun tähtilaivat
 jäärämielet
aurat hologrammikurkein



 päästäsi leiskuu tanssi ja kumma viesti

minkä oudon airueksi olet saapunut

  kretuliinimekossasi
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava, erilainen rakkausruno sapioseksuaalisin sävyin.
En ymmärrä paljoa mitään. Mutta on todella hienoa, että jotkut osaavat kirjoittaa.
Kretuliinimekko käy käpyrauhaseen ja kuvasto pyörähtää liikkeelle :)
 

Käyttäjän kaikki runot