sieidi

Runoilija 0b107bca0eb3f774019b345524c7af5a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2008
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua"
 
 
minä muistan
pyhän paikan pyhän kiven
karkean huulia vasten
hiljaisen loitsun polttavan kielellä

nouse luontoni lovesta
syntyni syvästä maasta
haon alta haltijani
kaunein syntyneistä
istui sen kummun päällä
poltti tupakkaa
ei muuta jäljellä uhritulesta

me nauramme temppeleille
pyhien lehdoille, henkien kiville
kyvyttömyyttämme Työhön
voimattomuuttamme voimaan
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot