verba poetae

Runoilija 0b107bca0eb3f774019b345524c7af5a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2008
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua"
 

näinä päivinä joina maa itkee
kylmyyttä ja
aikaa sitten menneitä
päivinä jolloin auringon voi nähdä
vain
väläykseltä

karkumatkalla

näinä päivinä
minä olen täynnä sanoja
Catulluksen runoja piittamattomalle naiselleen
norrøntin yhdeksää sanaa rakkaudelle
irlantilaisten sataa
houkoset tukossa sanoja grá, λαχτάρα, sársauki
joita ei pidä
ei saa eikä kannata
lausua

fanacht mé leat vain
ne sanat jotka kertovat uskosta ja toivosta ovat minulta kadonneet
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tavattoman kaunis ja hämmentävä. pidin tosella ja paljon.

Hieno, kiehtova poikkeus sivustolla.

tämä on mielettömän upea,
muuta en oikein pysty sanomaan
kun suuni jäi auki

Tämä on hieno. Mullakin nuo kyseiset sanat hukassa, tuntuu että vähän kaikki muutkin sanat..

 

Käyttäjän kaikki runot