da capo

Runoilija 0b107bca0eb3f774019b345524c7af5a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2008
Viimeksi paikalla: 7.5.2019 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"minä näytän sinulle ahdistuksen kourallisessa tomua"
 

on niin vaikea laulaa
kun ei ole kuullut soittoa aikoihin
puhua totuudesta kun ei sitä muista
viettää päivät mielettömän äänen ympäröimänä
jonka keskellä lapsikuoro veisaa

yksilön kuoleman sinfoniaa,
osa 2011

kun kovin tarkkaan tuota crescendoa kuulen
ääneni suurimpien pyhien sakraalin turmeltumisen kaiku oikeamielisten opuksen ja gnosiksen vaikeneminen joukossa
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kohtalokkaasti soi upea runosi

 

Käyttäjän kaikki runot