Hiekkalinna

Runoilija LostInParadise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei päätä,
ei häntää

Ei käsiä,
ei jalkoja

Ei järjen häivääkään

Huolet haihtuu,
kun astuu sisään

Hiekkalinnaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kiva on runosi(:

Hieno ja jotenkin lohdullinen runo. Tykkään. :)

Niin... Hiekkalinnassa on kiva asua (ehkä) kun ei tarvitse huolehtia mistään. Saa vain olla ja tehdä mitä päähän pälkähtää enempiä miettimättä... Asiassa on vain se huono puoli, että hiekkalinnat ovat kovin sortuvaa sorttia: hiekalle rakennettu ei kestä, ja jossain vaiheessa todellisuus realiteetteineen tulee vastaan... Tällaisella vertauskuvalla runo minua puhuttelee.

:)) pidin muistot heräs ja muutenkin mukava runo :))))

Oi kuinka suloinen ! (=

 

Käyttäjän kaikki runot