Stronger

Runoilija LostInParadise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oh, my little friend
Please don't cry,
Cause you'll be stronger
Every time,
When they hurt you,
And you felt you want die
There is this someone,
Who looked in your eyes

And said

You'll be stronger,
every time

Selite: 
Ilmoittakaa mahdollisista kirjoitusvirheistä! (:
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja aivan mahtava!!! Pidän todella paljon :) suosikkeihin --->

 

Käyttäjän kaikki runot