Haavat

Runoilija LostInParadise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suklaata suruun ja viiltoja ranteisiin
vajoten taas niihin satuttaviin aatteisiin
Virheitä kasvoissa ja epäkohtia vartalossa
ruhjeita jo liikaa haavoitetussa olennossa
Aina arvostelevat katseet selässä polttaa
on puute paremmasta, eikä iskuja voi karttaa

"Juokse karkuun pieni, hento lapsi,
kyllä kaikki muuttuu vielä paremmaksi"

Se sattuu, ei välitä, vaikka se sattuu
sillä tietää että jotain sellaista hältä puuttuu
Juoksisi karkuun jos jalat vaan kantais,
kumpa hälle hiukan edes etumatkaa antais.

"Ehkä vielä joskus tää kaikki toisin muuttuu,
siihen asti hymyilen ettei ne tiedä,
muhun sattuu.."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot