Vanha Koivu

Runoilija LostInParadise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä on kuin pihamme vanha koivu

Tiedän tarkalleen miten ylöspäin tulee kiivetä

Muistan kaikki ne tukevat kädensijat,
joista saa hyvin kiinni

..kaikki ne vahvat oksat,
joista on turvallista ponnistaa ylemmäs

Kiipeäisin koko matkan latvaan asti,
ellen pelkäisi putoavani.

Joskus astuu harhaan,
mutta jos pitää kaikin voimin oksista kiinni

ei putoa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot