Lähelläsi

Runoilija LostInParadise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauas kurottaen, lähelleen katsomatta;
"Itkimme, kun meillä ei ollut kenkiä.."

Missä vierellään on, kaikki mitä tarvitsee
"..sitten näimme, miehen ilman jalkoja"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau sekoitit
mun ajatukset.
Upeeta! <3

Ajatuksia herätit tällä, ehdottomasti. Kunpa aina muistaisikin olla kiitollinen siitä, mitä on. Upea runo.

Lämmin kiitos vierailustasi.

ajatuksia herättävä. upea!

Multa vierähti kyynel...<3

Hienoa työtä. Laittaa ajattelemaan. (:

 

Käyttäjän kaikki runot