Sinun siirtosi

Runoilija DreamingBerenice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 4:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Calm, lasting beauty comes only in dream, and this solace the world had thrown away when in its worship of the real it threw away the secrets of childhood and innocence." H.P. Lovecraft
 

Natisevalla rautatiesillalla tuoksuu tervalta
Lyhdyn levoton liekki taikoo
shakkilaudan armeijan eloon

Syksy-yö punertaa poskillasi
kun tähti kiitää halki taivaankannen

Satelliitti, sanot
Luin jostain, että avaruudessa on kylmää,
tyhjää ja pimeää

Paljonko kello on? kysyn
En tiedä, mutta luulen
meillä olevan vielä aikaa

Tartut pelinappulaan
ja siirrät mustan ratsun ruutuun f6
Preussilainen avaus, suosikkisi

Tiedäthän, etten enää halua olla
tuon satelliitin kaltainen
Yksin kiertoradallaan, valottomassa tyhjiössä

Ehdimmekö pelata loppuun
ennen yön viimeistä tavarajunaa?
Vilkaiset minua otsatukkasi alta
ja kuiskaat sydäntäsärkevästi:

Onko sillä edes väliä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot