Nuorena kuolleet

Runoilija DreamingBerenice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 4:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Calm, lasting beauty comes only in dream, and this solace the world had thrown away when in its worship of the real it threw away the secrets of childhood and innocence." H.P. Lovecraft
 

Loputon sielujen ketju
Niin monta haihtunutta elämää,
He ovat miettineet ajatuksiani,
huokailleet yön pimeydessä
ja kyynelehtineet surujani

Esi-isien henget kuiskailevat minulle
Kaikuu heidän eteeriset äänensä
puiden havinassa,
lattialankkujen narahduksissa
ja näissä ikivanhoissa seinissä

He yrittävät neuvoa,
jakaa unohdettuja viisauksia,
kertoa miten minun tulisi elää,
kuinka välttää heidän surkea kohtalonsa
Oh, mutta kuinka olenkaan kuuro
ja eksynyt unenomaiseen maailmaani

Sillä kukapa tietäisi enemmän
elämästä,
kuin he jotka ovat
nuorena kuolleet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jep. Tässä on hyvä filosofia, pidän

Pariin riviin on kiteytetty niin hyvin monta pohdintaa ja sen tulosta, aivan uskomattoman hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot