Kuolemaan rakastuneina

Runoilija DreamingBerenice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 4:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Calm, lasting beauty comes only in dream, and this solace the world had thrown away when in its worship of the real it threw away the secrets of childhood and innocence." H.P. Lovecraft
 

Alati voimme kuulla
hänen hiipivän vierellämme
Metsän piilosta,
aivan noiden tummien jalopuiden takaa
kuiskailevan kaunista nimeäsi

Vapiset jännityksestä
ties mistä tunteista ja aatoksista,
kuolemanpelosta

Minua kauhistuttaa enemmän
Säihkyvä katseesi,
viettelevä
ja petollinen

Täydelliset huulesi,
syvänpunaiset
ja myrkylliset

Kuolemaan rakastuneina

Sillä kuolema ei rakasta meitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos :) Iteki kirjotat todella hyvin!

"Kuolemaan rakastuneina
Sillä kuolema ei rakasta meitä"

Sulin ihan täydellisesti tossa kohtaa :DD

 

Käyttäjän kaikki runot