Loputon meri

Runoilija DreamingBerenice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 4:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Calm, lasting beauty comes only in dream, and this solace the world had thrown away when in its worship of the real it threw away the secrets of childhood and innocence." H.P. Lovecraft
 

Elämäni muistuttaa romaania,
jonka kerronta on kaunista,
mutta niin kovin
laahavaa ja raskasta

Surumielisen päähenkilön ajatukset
täyttävät sivun toisensa jälkeen,
eikä juoni etene lainkaan

Lukija hukkuu
satunnaisten aatosten ja tunnetilojen keskelle,
uupuu loputtomaan mereen

Tarina on surullinen,
muttei koskettava
Omituinen,
muttei mielenkiintoinen

Tällainen on kirja,
jota kukaan ei halua lukea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

UPEA!

Hieno runo...jotenkin niin lohduton !

Melankolisen synkeä itsekuvaus, joka kaikessaan silti runona hyvinkin onnistunut.

 

Käyttäjän kaikki runot