Punainen pyramidi

Runoilija DreamingBerenice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 4:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Calm, lasting beauty comes only in dream, and this solace the world had thrown away when in its worship of the real it threw away the secrets of childhood and innocence." H.P. Lovecraft
 

On niin kuuma, etten enää edes muista
kuinka monta helvetillistä päivää
olemme jo kulkeneet täällä
Tukahduttava aavikkotuuli
vaeltaa yllä loppumattomien
valkoisten dyynien

Vihdoin etäällä horisontissa hohtaa
retkikuntamme päämäärä
Tuo ikivanha ja mystinen
pyramidi punainen

En osaa iloita muiden mukana,
en loihtia hymyä rohtuneille huulilleni
Sillä jostain sisältäni kumpuaa tunne
Valtaa se pian sydämeni ja mieleni
tämä kylmä, alkukantainen pelko

Kauhusta vapisen ajatellessani
mitä ihmiskunnalta piilotettuja
salaisuuksia kätkee sisäänsä
tuo pahaenteisesti hehkuva

Pyramidi punainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot