Muisto vain.

Runoilija Johannes8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opetta kantapään kautta.
 

Kirkas tähti taivas, puhdas luminen maa.
Yhtä kauniita kuin sinä, ensi kerran kun tavattiin.
Muistot kauniit sydämmeeni jää,
Rakastan vieläkin, kaipaan paljon,
miksi rikoin jotain niin kaunista ja puhdasta,
sinut, menetin, sydämmesi sirpaleiksi hajoitin,
kadun, en koskaan unohda, hetkeä kun ihastuin,
hetkeä kun päätä pahkaa rakastuin,
sydäntäni särkee, näänkö enää sua koskaan,
muistoissani kaunehimmissa elät sä mun.
Ikävöin, Kaipaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot