Palaatko?

Runoilija Johannes8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opetta kantapään kautta.
 

Unettomat yöt,
Ajattomat päivät,
kun et vierelläin sä oo,
pelkään,
sut menettänyt mä oon,
kokonaan,
ikuisiksi ajoiksi?
Palaatko sä koskaan,
mietin sua,
ikävöin,
paineeseen murrun,
ikävään turrun,
Palaatko sä koskaan?
Sua odotan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot