Rakas jumala

Runoilija Johannes8

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opetta kantapään kautta.
 

Ei auta,
Toivon että olisit kanssani, vieressäni,
Rakas jumala, on vain yksi pyyntö sinulle,
Pidä heistä huolta kun en ole paikalla,
kun olen liian kaukana,
Me kaikki tarvitsmme ihmisen,
joka on rehellinen,
nyt toivon että olisin tehnyt toisin,
olen yksinäinen ja väsynyt,
ikävöin sinua jälleen,
mietin elettyä menneisyyttä kanssasi,
Kuvat ja muistot sydämmessäin,
auttavat minua jatkamaan eteenpäin tässä kivisessä maailmassa, Tuska, joka rikkoo sydäntäni päivä päivältä,
et ole siinä, olet poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot