Petetty

Runoilija Ljusavstaden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En olisi uskonut.
Luulin merkitseväni jotain.

Olin antanut kaikkeni.
Lähdit. Veit. Satutit.

Näin harmaata, kuljin sumussa.
Olin onneton, tyhjä.

Kukaan tai mikään ei voinut korvata sinua.

Olin huolissani, vihainen, itkin.
Näin ei voinut käydä minulle.

Mutta sinä merkitsit.
Sinä olit hymyni.
Ainutlaatuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot