Miksi ei?

Runoilija Ljusavstaden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko se niin väärin
eikö saisi olla onnellinen
rakastaa sitä ketä haluaa

Kaikki ne hymyt
se kaikki mikä tekee sinut onnelliseksi
onko silloin väliä henkilöllä
iällä, työllä, asuinpaikalla

Koska nyt tiedän
jos joku sen minulta vie
vajoan taas

miksi ei tämä hyväksyntää saa
miksi niin paljon hämmennystä

Tämä on pysyvää
tästä irti en päästä
tämä tekee minut onnelliseksi

Toivon että tulevaisuudessa
voimme rakentaa elämämme yhdessä
kokea kaiken mistä unelmoimme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti toiveesi toteutuu:)

 

Käyttäjän kaikki runot