Sekaisin

Runoilija Ljusavstaden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiesin missä olin
mitä halusin

Tulit ja kerroit
sekoitit ajatukseni

Nyt en ole varma
enää mistään

Odotetaan huomiseen
selvitetään sotkuja
kirkkaaksi kuin lasi

Sovitaan yhdessä
yritetään ymmärtää

Annetaan anteeksi se
mitä toinen ei osannut tulkita

Selite: 
Tytön kanssa se on helpompaa? En usko!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot