Elämä kanssasi

Runoilija Ljusavstaden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulit yhtäkkiä
mullistit maailmani
huomasin etten voinut päästää irti

Suunnitelmat suuret
unelmat suuremmat
Elämäni valo

Kaikki ei kuitenkaan mennyt oikein
Kaipausta, kyyneleitä
Menetettyä toivoa

Palaat, anteeksi annan
mitä muutakaan?
Olet kaikkeni.

Yhdessä rakennamme kaiken uudestaan
Pidämme toisemme elämän valoisalla puolella
Unelmoimme, lupaamme, elämme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot