Unelmia

Runoilija Ljusavstaden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Is our relationship strong enough,
strong enough to wait what we want.

Sometimes I wish I could just leave,
leave behind my life.
Start new one with you.

New life with happiness and smiles.

Life with long mornings at bed,
messy hairs,
morning coffees,
sun rises at balcony.

But it’s just dream,
dream what I would want,
real life is much more harder.

Just one wish,
can I spend one day with my happy dream?

***
Onko suhteemme tarpeeksi vahva,
tarpeeksi vahva odottamaan mitä me haluamme.

Joskus toivon että voisin vain lähteä,
jättää taakse elämäni.
Aloittaa uuden kanssasi.

Uuden elämän onnellisuudella ja hymyillä.

Elämän pitkillä aamuilla sängyssä,
sekaisilla hiuksilla,
aamu kahveilla,
auringon nousuilla parvekkeella.

Mutta se on vain unelma,
unelma minkä olisin halunnut,
oikea elämä on paljon hankalampaa.

Vain yksi toive, saanko viettää yhden päivän onnellisen unelmani kanssa?

Selite: 
Tämä on kirjoitettu alunperin englanniksi, käännetty jäljestäpäin suomeksi (:
Kategoria: 
 

Kommentit

Toiveesi kait on toteutettavissa...

 

Käyttäjän kaikki runot