Juhlaa kansalle

Runoilija Antracon

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2023 8:29

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Minä en ole mitään ilman rakkautta
 

se kumpuaa syvältä
rakkaus ilman raja-aitoja

ilman kaunaa ja kipua

olen onnen kiertolainen

muistakaa hyvät ihmiset

antakaa juhlaa kansalle
antakaa olla kaikki vihat

kaikki kostonkyllästämät kierteet

anna hyvän tuulen lävistää
sinut lopullisesti

jotta kun kohtaamme

näen sinussa sen

eilisen päivän paisteen
ja yltäkylläisen hymyn

mikä jättää keventävän 
virvoittavan jälkensä

menneiden päivien painoon

Selite: 
Kolmekymppisjuhlieni tunnelmia seuraavalta päivältä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeaa asennetta.
Tästä on moneksi.
Huomaan ajattelevani Suomessa vaeltavia muiden maiden ihmisiä,
miten runossasi opastat lukijoita unohtamaan kaunan yms.
Sitten runo koskettaa myös kaikkia meitä, jotka olemme rämpineet menneisyyden
turhassa hetteikössä,
runo antaa Lohtua ja korostaa Rakkauden Voimaa.

Hieno!
Vautsi! Mielenkiintoisen monitahoinen, ajankuvaton,ajatuksia herättävä!
Kiehtovaa..ja mitähän sitten tapahtui!? 
Kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot