Lävitseni

Runoilija yvaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Te olette kauniita, mutta te olette tyhjiä. Ei teidän puolestanne voi kuolla." -Pikku Prinssi
 

Olen valkoinen seinä, sen kalkkia
Olen tumma ja tahmea suu

Kuulen istuvan ihmisen askelet,
sirpin heinää heilauttavan

Näetkö lävitseni,
sumua

kirjaimia liian kiinni toisissaan

Näetkö lävitseni,
surua

nuotin jonka jätin laulamatta.

Selite: 
J:lle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot