Muutoksista

Runoilija yvaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Te olette kauniita, mutta te olette tyhjiä. Ei teidän puolestanne voi kuolla." -Pikku Prinssi
 

Kun pieni veli ennen enkelikiharainen
puhuu vieraalla äänellä, katsoo korkeuksista
yhtäkkisen täynnä miehistä uhmaa

Kun kotikaupunki kutistuu,
harmaina valuvat rakennukset menneet sijoiltaan
ja kaipaan toista mitä ennen kaipasin

Mietin onko mahdollista
käpertyä keskellä kuluvia vuosia,
säilyttää niistä mitään itselläni

Silti peilistä katsoo edelleen takaisin
tyttö luokkakuvan reunassa
vaikka hampaattoman hymyn aitous
onkin kauan sitten hankautunut
väärien ihmisten syleihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä hymy palautuu jälleen aidoksi
siihen mennessä kun ikä on sen taas hampaattomaksi muuttanut...

 

Käyttäjän kaikki runot