Miedon maailman kuvitelma

Runoilija yvaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Te olette kauniita, mutta te olette tyhjiä. Ei teidän puolestanne voi kuolla." -Pikku Prinssi
 

Haluan nimesi historiaani,
joka nykyisyyteen, tihkumaan
kaikista ajan aukoista

matoina muhivat nämä fantasiat
käsistäsi ruosteen raastamista

ihanana, uuvuttavana pintana
levittäydy ylläni,
viillä korvaan vihaisia sanoja

paksut kuhisevat kuvitelmat
meistä kaiken miedon maailman kieltäjistä

tulla lävistetyksi niiden voimasta,
vaipua pois tästä ja tällä hetkellä
vailla olevasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot