Jäähyväiset

Runoilija yvaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Te olette kauniita, mutta te olette tyhjiä. Ei teidän puolestanne voi kuolla." -Pikku Prinssi
 

Puen siniset silmäsi päälleni,
puen pitsistä sinistä surua

kuolen itseni irti tästä paikasta,
irti sinusta

annan kastaa itseni mäntyjen varjoihin,
annan seppelöidä villivadelman tuoksuun

multainen maa antakoon anteeksi,
aika kurokoon umpeen kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot