Turraksi muuttunut

Runoilija Tiikerililja

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kertomuksia, lauluja, runoja, sanoja, minua.
 

En pyydä pelastusliivejä tai -lauttaa, en tarvitse turvavyötä,
en panssaria, esiliinaa tai polvisuojia
kypärää tai suojalaseja

Ei mua pelota, enkä mä epäile
En ikinä kyseenalaistaisi sun sanoja

Pelkään vain yhtä ainoaa:
että mä unohdan sen miltä tuntuu rakastaa

Koskea sun sileätä selkää, pehmeellä ihollas pyöritellä sormia
Suudella sun maailman pehmeimpiä huulia, kuiskata sun korvaan ja katsoa sun nauravan
Lukea sun silmiä, tunnistaa sun kipua, kuunnella viisaita sanojas ja aitoja lauseitas

Seuraavan kerran ensi jouluna

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot