Neljä seinää

Runoilija Tiikerililja

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kertomuksia, lauluja, runoja, sanoja, minua.
 

Tiedänkö mitä se on?
Ainakin tunnen sen
Peruuttamattomuuden
Se on käynyt meillä pienestä asti
kylässä turhankin usein

Kuolema

Mutta mitä on maata pohjalla vuoteen,
odottaa omiaan
Ne tulevat hetkeksi käymään sitten jatkavat maailmaan
Paikkoihin minne itse ei pääse kulkemaan
kun sairaus on sitonut sänkyyn

Ensin lähtee itsenäisyys, sen jälkeen kuvat haalistuu
Pieninkin maailma pienenee, elämän laatu heikkenee
Toivosta ei tietoakaan, usko on unohdettu
Rakkaus kestää viimeiseen
se käy hyvästelemään

Kumman sinä valitsisit?

Ikuisen unen vaiko huoneen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot