Laulu, joka juoksee eteenpäin

Runoilija Tiikerililja

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kertomuksia, lauluja, runoja, sanoja, minua.
 

Mihin katosi,
minne piiloutui,
nyt sen tietää - kestä ei mikään
Ei tullut takaisin,
kysellyt perään,
ymmärrän jos kiinnosta ei tietää

Enkä jaksa enää välittää
kun ei se ole minun tehtävä
juosta sinun perässä

On vaan niin vaikeeta
antaa olla,
siristellä silmiään
nähdäkseen varjon

Mut aika parantaa,
vaikka sanotaan
ettei mikään auta milloinkaan.
Vaan ei oo totta tää
kaikkihan häviää
ja jotenkin suurin osa silti selviää

Enkä jaksa enää välittää,
kun ei se ole minun tehtävä
haavoittaa itseään

Enkä jaksa enää välittää,
kun ei mun tarvi enää edes koittaa ymmärtää
ja juosta sinun perässä

Selite: 
Helpottava tunne, kun on ymmärtänyt päästää ihmisestä kokonaan irti huomattuaan, ettei saa välejään tämän kanssa korjattua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sama kokemus
aina ei voi pitää kiinni, mutta parhaimmat suhteet kestää

 

Käyttäjän kaikki runot