Uudestaan upotaan saastaan

Runoilija punapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden huoramaassa
täällä taas huoraamassa

Ehkä liian tuttua
palata valheelliseen onneen

Ehkä liian turvallista
vajota syliisi
joka ei empatiaa tunne

ei lämpöä anna


Enkä tiedä miksi kaipaan
petollisten käsien hyväilyjä
kuitenkin ihon muistissa iskuiksi muuttuvia

Ei sillä, enhän minä menneitä muistele
enkä tulevalta odota mitään

Sillä, rakkaani, tässäkin hetkessä on tarpeeksi kestämistä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot