R a k k a u s ?

Runoilija punapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lämmin tunne sisälläni

hehku poskilla

ja säihkysilmät (kuten sinä sanoit)

Kylmyyskin menettää merkityksensä

kun vieressä on sellainen

joka lämmittää sydäntä

Tahdon pitää kiinni kädestäsi

Kävellä kanssasi puutalojen keskellä

yön lempeässä viileydessä

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan


minusta tuntuu



olen elossa

ja tahdon olla.


Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot