pian kaksi kuukautta

Runoilija punapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuuntelen vieläkin laulua
jota sinä tahdoit kanssani kuunnella
viime kerralla

lähtiessä vielä viimeinen suudelma
mutta en tiennyt että se olisi
todellakin viimeinen.

Selite: 
(When you wake) You're still in a dream
Kategoria: 
 

Kommentit

hellyttävän haikea

 

Käyttäjän kaikki runot